7 tecken pa att n icke befinner si ”dalig pa relationer” – du befinner si polyamoros

Ringa undertecknad ej inkorrekt – mi alskar karlek. Det age mi evigt gjort. Mig alskar att ses nya folk, att forbinda a mot dem pa djupet och att strava odl span mig kan darfor att skapa saken da person som jag befinner si iho tillsammans glad. I teorin befinner sig jag nago bra tjej. Skad i praktiken kvavdes mi alltid det varje dags att bloja undertecknad mo e.

Sjalv age alltid velat knyta mej at saken dar person jag vart sallskap tillsammans – det ville sjalv synnerligen, uppriktigt – skad nagot med att gora det kandes aldrig riktigt ratt. Mi kande mig bekymrad, otalig sam insparrad inom relationer. Mi kunde inte begripa att ett tillfredsstallande kondition innebar att mi varenda maste att overge rimli andra. Och sjalv kunde ick sta ut tillsamman tanken pa att be grima medspelare att andra sig darfor att bidraga jag nagot mig behovde sasom de ej gav mej.

Forra larde mig mig att det finns nagon begrepp forut saken da format fran relationsstruktur saso mi sokte: narvarand ar marklig spar pa att n samt kan finnas till polyamoros – framfo an bara kass pa relationer.

Ni alskar karlek, skada kanner de fast i monogama relationer.

N avgudar upplevelsen bruten att grundlig snor a till personer samt bliva foralskad. Skad nar det befinner sig dags att binda dej ar det anda nagot inom dej sasom flippar ut. N vill investera din tidrym och lov inom den narvarand personen, andock du avskyr tanken pa att ej vet snor an och investera i andra folk till effekt bruten detta. Att paborja ett proportion kanns alltid obekvamt och begransande, aven nar ni befinner si grundlig betuttad inom personen n ar sammanlagt med.

Ni age stadse kant att n ar kapabel att banka baver mer annu en indivi meda.

N antagande inte att det sanning att du alskar en person utesluter dej av att halla av ett annan (eller massa andra)! Ni befinner si absolut sam hallet har tillsamman vem n ann befinner si tillsamman nar n befinner sig tillsammans honom alternativ henne, samt dina relationer med andra forringar inte saken dar varsamhet sam uppmarksamhet ni ger varje manniska som ni bryr dej forsavitt.

Tanken villig att finnas till knuten till blott nagon indivi resten av livet ger de allvarsam fjarilar i magen.

N age allvarligt ifragasatt – atskilliga ganger inom ditt liv – om n faktiskt kommer att befinna kapabel att knyta dej mot bara nagon indivi forut evig. Det befinner sig ej odla att du ick vill bygga opp en leva sammanlagt med e annan – det befinner sig bara det att ni inte vill att det forhallandet amna avskarma dig av andra potentiellt karleksfulla, tillfredsstallande forhallanden saso du kan kanna.

Ni antaga att n ager kopiost att utbilda dej fran manga skild personer och du vill icke att e enskilt karleksforbindelse (oavsett hurda valbehag det befinner si) amna avskarma de av att kanna andra.

N langtar bade efter nagon medspelare sasom ar alldeles avvikande ann n, darfor at utmana dej, sam ett medspelare som ar precis som n, for att inse dej. N vill innehav nagon som du kan ga at stav vilt, kinky ligga med samt e saso ni kan flanera at for omsint, varm mjukhe. Du vill ha nagon som ar barbarisk och otyglad att studera tillsammans sam nagon sasom ar gedigen samt rejal att komma hushall at.

Din karakta ar ofattba varierad samt kranglig sam n saknar postumt relationer sasom tillfredsstaller skild delar it saken da – andock du kan omojligen rakna me de att blott en enda indivi skal klara av formedla dig allting det dar.

Ni age en masso av skild grejer att offerer potentiella partners.

Pa dito metod sasom ni age avsevart att segr villig skild partners, sa age n likasa nago storlek prylar att offerer. N kan vara nagon godhjartad, tillgiven flamma som befinner sig nagons mjuka lage att ta mark kungen. Skada n kan ocksa finnas till nago vass sam utmanande flamm sasom pressar sin medspelare att svalla samt utbreda gallande nya fason. Absolut sasom n inte vill bli omtyckt pa ett singulart takti vill n icke heller ge karlek kungen ett singulart satt.

Jalskande ar nago emotion saso vi samtlig inneha blivit konditionerade att kanna modern i monogama forhallanden – andock forsavit ni visste att din delagare frams samt fors vart aktiv ino dig skulle ni hederligt talat inte ha nagot emot att han alternativ hon utforskade tryt andra alternativ. N vardesatter deras valgang ovanfor alltsamman annat samt ni antar villig din duglighet att prata sunda granser.

Gagna, det kan verkligen befinna nago lattnad att vara medveten om att din medspelare tillat de grej som de ej kan atnjuta av dig en annanstans. Det tar bort pressen villig de att agn dej onaturligt och astadkomme att du absolut spartanskt kan blomma naturligt i saken dar forhalland n har.

Ni kan vidmakthalla djupa personliga forbindelser med atskillig personer meda.

Ganska kissbrides.com webblänk inneha n flertal mannisko sasom n titta saso ”basta vanner” – var forhalland tar sig nagon nagot olik men lika vikti design. Ni kanner intet behov av att vaga mot varandra samt kontrastera dessa relationer – ni forstar att kar kan halla av haffa otaliga skild former. Och du vill kanna odla massor annorlunda former it den som genomforbart.