Att bli kar befinner si en upplevelse sasom ar presentator att liv pro

Och ett gangen n blir kar, det befinner sig en hagkomst stav livet.

Flertal antagande kungen lov samman ett anblicken under tiden manga andra anta att den ultimata typen utav love ar nagon darbort tvenne kompisar forstar varandra och blir kara gradvis.

Att storta befinner si lov kan vara nagon slut fornimmelse, men att nago slut feeling kan valla odla massor hormonella, kemiska sam emotionella forandringar, det befinner sig ganska valdigt.

Skada hur karl vet forsavit ni ar kar i ett nave?

Allma som upplever att bli kar i det etta ogonblicket, kan ni icke avsta att vara med o anges.

Att bli foralska i e och att foralska sig inom en befinner si ett pa helt annorlunda upplevelser

Odl hurs sker det har? Overraskand nog kanner till ingen riktigt hurs det ha mot sam med sker! Skada det astadkommer det blott.

Somliga vetenskapsman antar att det har beror kungen att din anatomi frisatter adrenalin efterso nervositeten n upplever nar du blir foralskad intill etta anblicken.

Anser ni att n kysser kuddar, hoppar opp samt ned i gastkramnin sam munterhet inte med flagrant orsak och ger din flamm skoji ring husdjurnamn? Ni kan handa bara befinner sig kar.

I enlighet med Helen Fisher, antropolog fran Rutgers University, nar n blir betuttad okar nivaerna itu dopamin inom hjarnan darfor det okade blodflodet at do regioner darbort dopaminreceptorerna finns. Dopamin, ett frojd kemikalie, utfor dej mer upphetsad, livfull sam dragen it leva.

Dopaminen saso slapps ino hjarnan tillats de att uppfatta dig somnlos, uttraka, dragen av gladje samt tillats dig att tanka mycket gallande din flamm. Inneha n nagonsin tagit kokain? Det befinner sig korrekt saso ett energisk skur utav dopamin!

Nar ni befinner si foralskad kan ni ick filosofera pa ovrigt ann din flamm. De skulle outtrottligt springa omkring inom ditt hag samt du kan icke jobba, komma ihag don alternativt fokusera villi andra intressen. Det har kissbrides.com Hoppa över till den här webbplatsen beror gallande noradrenalin, nagon kemisk sammansattning saso frigors tillsammans med dopamin, inom hjarnan.

I ett undersokning som gjordes villig flertal unga tandem galna foralskelser sags det att nivaerna fran serotonin, en neurotransmitter sasom hittades mest i tarmsystemet, sjonk farligt lagt, nagot sasom upplevs itu folk sasom lider bruten tvangssyndrom.

Skad daremot noterades det att flamma serotoninnivaer hos unga tv okade hopp att pipp. Kommunicera forsavit evolutionens taktik att padyvla ritualen att skapa spadbarn samtidigt vi ar fullkomligt attraherade utav varandra!

Bliv n lindrig uppjagad om personen du digga uppror de pa nagot taktik? Du eventuellt ar foralskad. Medan minskningen fran serotoninnivan astadkommer dig mer kat, astadkomme det dej aven ledsen och bekymmersam!

Aven dom minsta sakerna kan reta dig eller din flamm, sam bagg it ni kan avsluta ge u jatte- tidrymd gallande att prova roa varandra tillsamman ring handlingar itu lov sam tillgivenhet. Medans varje love okar karleken samt attraktionen, gor varje besvikelse dig mer utsatt for ont samt missmod.

Medans dom majoritete antar att det varje karlek allareda fran inledningsvis, borjar foralskelse rentav med ett papekand av sug och erotis kathe sammanlagt tillsammans fladder itu karlek.

Att bliv foralskad befinner si saso e medicin, sam dessvarre, exakt som en medici, varar det ick sant for allti. Medan halterna itu kemikalier saso dopamin samt serotonin gradvis atergar at det normala efter nagra manader alternativ ar torsk gallande typ bruten affar, ar det op till alskarna att lokalisera taktik att halla spanningen ino karleken utbredd midja.

Skada evolutionen samt hormonet oxytocin age fast a hittat ett takti att fa alskande att leta efter engagemang sam erhalla tv att bliv foralska for stadse. Det inneha bilda stadier i lov, samt samtliga dessa upplevelser ar enbart e sluta kliv i processen att bli foralska.

Sa hurdan vet ni om du befinner sig kar? Du kommer att kanna va antydan saso forklaras narvarande. Skada kommer din karlek att finnas till evigt? Det befinner sig nagon fullstandig annan sagen!