Vi ager alla i mindre alternativt storre omfattning varit blot stav karlekens tyranni

darfor att uppleva hurda bota vart lar ges mot nago person saso ignorerar nago sadan omedveten bidrag. Idag ska vi se ett pa sidor itu dito peng. Vi kommer att placera oss i lage for tva dar ett it de dar ick alskar no samt saken da andra personen ger allting.

Men for det, Jag inbjuder de att beskada en magnifik kort saso visar vad love samt avsaknad villi lov innehalle. det befinner sig nagon massor didaktisk allegori sasom dessutom e foga barn kan uppfatta.

Den narvarand videon ska laggas in i all skolor for att vara en fraktio ett materia, sasom borde besta obligatoriskt “kanslofull utbildning”

Jag har lidit det samman tva tillfallen. Do tvenne var college-klasskamrater och dom alskade undertecknad. saso en omtanksam. Finns det nagot mer forodmjukande for en herre an en kvinna sasom n befinner si fullkomligt foralska inom, anser att sjalv alskar dej andock som nago frande.

Men i den narvarand artikeln kommer sjalv att fokusera gallande ett massor mer liten oonskad lov saken dar saso forekommer inom paret.

Tank villi foljande ett par typer bruten relationer

Visa mig beratta nagot forut dig. Alberto, separat, ca 45 ar forntida. Han var aktenskapsbunden inom 12 ar men antlige Det slutade tillsamman att han lamnade sin madam (Maria) fasta han gillade henne samt tyckte forsavit deras folje. Men han alsklin henne ick odl kopiost.

Postumt deras splittring hade han atskillig relationer med andra kvinn skad bestamde sig antligen darfor att aterkomm tillsamman Maria.

“Det har ar kvinnan jag vill li med”sa han nagon dag. Jag paminde henne forsavit baksida av underben hon berattade stav mig forut, att hon inte alskade henne nog darfor at vara med henne. Mo vilket han svarade “saklart, andock hon alskar undertecknad sasom ingen nagonsin inneha alskat undertecknad, sam det ar det har saso betyder nagot pro mig.” Faktum ar att han stallde ett be om nagot mot sin madam “hurs vill ni deltag undertecknad, eftersom mi kanner till att jag ej alskar dig likadan massor sasom du alskar ja?” Hon svarade att hon foredrar att deltag nagon person hon alskar enormt kopiost sam icke tvartom. Hon foredrog sin position for hans. Vilket alternativ skulle du selektera?

Nar man talar forsavitt oonskad karlek hanvisar personer ideligen till smartsamma upplevelser saso vi allihopa kanner. Dessa stank ar fast an mindre vanliga annu de det finns fler nyanser nar ett par manniskor alskar varandra, skad karlekens art samt intensitet ar egendomlig.

Som ino vart pro, medans hon ar tokigt kar inom honom, alskar Alberto henne inte odla kopiost. Det finns ett intensitetspunkt fran lov nedanfor vilken det inte befinner sig vart att vara sammanlagt, andock hans kanslor ligger slut denna pric.

Ovalkommen love i paret par olika perspektiv

Varje medveten forsavit skillnaderna inom karlekens styrka det kan finnas till smartsamt eftersom det medfo att ett utav parterna i paret befinner si mindre omtyck samt innebar ett saker format it dis.

Nackdelen ino Albertos lag hanvisar mot kapituler nagon nodvandig humanistisk drom att vara galet foralskad ino e. Skada hennes handelse befinner sig omvand hon ar foralska men befinner sig mer sarbar och instabil i sitt omstandighet mot Alberto.

Alberto inneha storre besiktning kvar lage, han kan ga vidar det har affar nar han vill, pro hans frus lov befinner sig Förlovningsvisum för rysk brud hur länge? nastan garanterad. Alberto aventyrar sin radand, darfor att betrygga hans senar. Hon skanke honom kontroll kvar sin framtid for att njuta itu djupt lov ino nuet.

Dom saso foredrar hon-positionen befinner si optimistiska ifall sin potential att justera sin partners attityd i jamforelse med dom. Denna positi ar beslaktad mo ett offentlig lita att varlden personligen befinner si kontrollerbar sam att din speciell fallenhet att avsyna handelserna omkring saken dar befinner si ovanlig.

Albertos sinnestillstand ar lugnare ann Maria. Aven om han ick stundtals befinner sig tillfredsstalld tillsammans det realitet att upplever ick riktigt karlek, han diggar sin mak love samt hans framtid befinner sig bestamd. Hennes mentala handelse befinner si mindre gedigen ehuru saken da involverar dom starkaste positiva kanslorna (saso karlek) sam negativa kanslor (som raddhaga samt vanmakt). Saken dar vanda som befinner sig forknippad tillsamman denna motsattning itu emotioner kan avsluta branna henne omsider sam hennes love till Alberto kan forkorta.

Folk tillsamman mer sjalviska tendenser foredrar mer antagligen Albertos pose eftersom dom antagande att de ej kommer att innehava marigt att finn ett fars partner. Mer rationella persone kan samt skrida pro rollen sasom Alberto, medan mer romantiska folk skulle ga for rollen sasom maka.

Alder kan finnas en annan vidkommande faktor ino det ha mening aldre folk, vars romantiska emotione avtar, tenderar att selektera Albertos situation i och med de foredrar en “kompanjonskarlek”.